Ventilatielatten kopen? Bekijk hier ventilatie glaslatten
 • Eigen glasleverings service
 • Eenvoudig en snel bestellen
 • Op maat en helemaal naar wens

Ventilatielatten

Tip ventilatielatten glas!

Bij een glaslat is het meestal aan te raden om ook een (zelfklevende) beglazingsband op je glaslat aanbrengen. Deze monteer je op de zijde van de glaslat wat in contact komt met het glas.

 • Rood meranti hout voor een lange levensduur
 • Extra ventilatie waar nodig
 • Minder vochtontwikkeling
 • Beschermt tegen houtrot

Voor extra ventilatie kies je voor ventilatielatten. JOUWglas.nl levert drie verschillende ventilatielatten, scroll naar beneden om verschillende types ventilatielatten te bekijken. In het samenstel proces geef je aan welk type ventilatielat je nodig hebt, welke lengte maat je wilt en of je ze onbehandeld of twee maal wit gegrond wil ontvangen. De ventilatielatten zijn voorzien van een sleuf waardoor goede ventilatie mogelijk is.

Product specificaties

Beschikbare modellen

V.1, V.2, V.3

Lengte

2,45m1, 3,65m1

Afwerking

onbehandeld, wit (2x gegrond)

Selecteer je variatie
Wissen

Jouw
overzicht

Basisprijs v.a. 16,72

Wat zijn ventilatie glaslatten?

Ben je op zoek naar ventilatie glaslatten voor jouw glasklus? Ook dan ben je bij JOUWglas.nl aan het juiste adres. Onze ventilatielatten zijn voorzien van ventilatiesleuven aan de onderzijde waardoor het onderliggende hout goed kan ventileren. De ventilatielatten worden onbehandeld of twee maal wit gegrond geleverd.


Hoe pas je ventilatielatten toe?

Ventilatielatten worden vaak toegepast op onderdorpels van kozijnen en bieden volledige bescherming van het onderliggende hout.


Welke ventilatielat heb ik nodig?

Ventilatielatten zijn in drie verschillende maten te verkrijgen bij jouwglas. De maten van de ventilatielatten lopen uiteen. Welke maat jij nodig hebt is afhankelijk van de dikte van jouw onderdorpel en/of kozijn.


Bekijk hieronder alle beschikbare modellen

Selecteer je variatie bovenaan de pagina.

 • Stelblokjes v.a. 2,71

  Stelblokjes

  Beschrijving Stelblokjes nodig voor je glasproject? Bij ons kun je stelblokjes in verschillende diktes en afmetingen makkelijk samenstellen. De blokjes zijn van kunststof gemaakt, en worden […]

 • Luchtkitpistool T16UX 321,23

  luchtkitpistool T 16 UX

  Beschrijving De T 16 UX is een open luchtkitpistool van Zwaluw wat geschikt is voor kitkokers tot 310ml. Het open model zorgt ervoor dat je eenvoudig […]

 • Glasdrager-3-naps-aluminium-WH-9803 94,03

  Glasdrager 3-naps aluminium WH-9803

  Krachtige zuignappen

Wij komen het glas persoonlijk bezorgen

Het glas gevonden dat je zocht? Dan komen onze medewerkers het persoonlijk bij je afleveren. Daarvoor hebben wij onze eigen bezorgservice. Wij maken geen gebruik van koeriersdiensten. Het glas gaat dus niet onnodig naar verschillende locaties voordat het bij jou terecht komt. Dat scheelt niet alleen tijd, de kans op schade of breuken is hierdoor ook vele malen kleiner. Het gehele proces verloopt sneller en efficiënter. Dat betekent dat jij kunt rekenen op een goede en betrouwbare service.

Onze medewerkers komen graag langs, maar het hoeft natuurlijk niet. Je mag je bestelling ook afhalen op een van onze locaties in Nederland. Welke optie je ook kiest, je kunt snel aan de slag met het vervangen of plaatsen van glas. Of het nou bij een klant, bij je thuis of op kantoor is. Elke glaszetter, schilder, bouwer of handige klusser kan direct aan het werk.