Glas voor Velux Dakramen - JouwGlas.nl
  • Vanaf €125,- gratis bezorgd
  • Levering door eigen bezorgservice
  • Eenvoudig en snel bestellen
  • Op maat en helemaal naar wens

Glas voor Velux Dakramen

JOUWglas.nl verkoopt ook glas voor Velux dakramen. Deze glassoort is verkrijgbaar in verschillende maten en diktes. Ook heb je de mogelijkheid om extra opties toe te voegen bij je bestelling. Kies voor zonwerende beglazing bij dakramen die op het westen en het zuiden zijn gericht, in de zomermaanden kan dit tot 50% de warmte verminderen op zolderkamers. Voor de beste isolatie is al ons glas voor dakramen standaard HR++, deze is voorzien van een warmtecoating waarbij de spouw gevuld is met edelgas. Dit isoleert aanzienlijk beter dan standaard dubbele beglazing.

Velux dakraam vervangen

Wanneer je het glas van jouw Velux dakraam wilt vervangen, is het belangrijk om te weten welk type van de Velux dakramen je hebt. Aan de hand van het type weet JOUWglas.nl precies welk maat glas jij nodig hebt. We verkopen vaste maten voor elk type Velux dakraam.

Standaard gelaagde binnenruit

Wist je dat Velux dakramen standaard uit een gelaagde ruit en isolatieglas bestaat? De gelaagde binnenruit is verplicht bij dakbeglazing. Het dient namelijk als veiligheidsglas. Dit betekent dat het glas bij een breuk verbonden blijft. Het glas valt dus niet in scherven uit elkaar. Ook zorgt het glas van Velux dakramen voor een goede isolatie. Het glas voor Velux dakramen van JOUWglas.nl voldoet aan de beglazingsnormen voor schuine dakramen.

Velux dakramen met zonwerend glas

Wil je jouw schuine dakraam van zonwerend glas voorzien? Deze optie voeg je gemakkelijk toe bij je bestelling. Het gaat om een zonwerende coating waarbij er 70% licht en 40% warmte wordt doorgelaten. Ideaal voor de warme zomers aangezien het op zolders erg warm kan worden. Vooral wanneer je op zolder een slaapkamer hebt, is het aan te raden om voor zonwerend glas te kiezen. Hiermee voorkom je dat je door de hitte niet kunt slapen.

Glas voor Velux dakramen kopen

Op JOUWglas.nl kun je eenvoudig en snel glas voor Velux dakramen bestellen. Controleer eerst goed welk type Velux dakraam je hebt. Als je dit type nummer invoert bij het bestellen, weet ons systeem direct welk formaat glas jij nodig hebt. Uiteraard heb je hierbij de mogelijkheid om de extra optie als zonwering toe te voegen indien gewenst. Heb je vragen tijdens het bestelproces of kom je er niet uit? JOUWglas.nl staat voor je klaar om je te helpen. Neem gerust contact op.