Wat is herroepingsrecht en hoe gaat JOUWglas.nl hiermee om? - JouwGlas.nl
  • Levering door eigen bezorgservice
  • Eenvoudig en snel bestellen
  • Op maat en helemaal naar wens

Wat is herroepingsrecht en hoe gaat JOUWglas.nl hiermee om?

Klanten hebben onder bepaalde voorwaarden recht op het terugsturen van producten binnen 14 dagen na aankoop, zonder legitieme opgave van reden. In dit geval krijgt de klant het volledige aankoopbedrag vergoed. 

Deze afspraak geldt echter niet voor producten die naar specifieke wens geproduceerd zijn. Op maat gemaakte producten kunnen namelijk niet opnieuw verkocht worden aan derden. Glas wordt op maat gemaakt voor onze klanten, daarom kun je dus geen gebruikmaken van herroepingsrecht. JOUWglas.nl is dus niet verplicht om het op maat gemaakte glas terug te nemen en het aankoopbedrag te vergoeden. Wij adviseren je om altijd zeker te zijn van de maten die je aan ons doorgeeft en daarbij zorgvuldig kijkt om wat voor glas het gaat. Schakel desnoods bij twijfel een vakman in. Die kan jou een gepast advies geven.

Glasbenodigdheden kun je uiteraard wel aan ons retour sturen binnen 14 werkdagen zonder opgave van reden, mits deze ongebruikt en in de originele verpakking verstuurd worden. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag vergoed.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief