Triple Glas HR+++ - JouwGlas.nl
 • Vanaf €125,- gratis bezorgd
 • Eigen glasleverings service
 • Eenvoudig en snel bestellen
 • Op maat en helemaal naar wens

Triple Glas HR+++

Beschrijving
Triple glas, ook wel HR +++ glas genoemd, heeft een extra isolerende werking voor zowel temperatuur als geluid. Een woning of gebouw blijft hierdoor in de zomer lekker koel en in de winter gaat er weinig warmte verloren. Daarnaast is triple glas een uitstekende oplossing tegen geluidsoverlast.

Bij het zetten van triple glas is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht van triple glas. Deze is namelijk, door de extra glasplaat die er tussen zit, zwaarder dan bijvoorbeeld enkel of dubbelglas. De constructie van het kozijn moet stevig genoeg zijn om het triple glas te kunnen dragen. Naast dat triple glas zwaarder is, is het ook dikker dan bijvoorbeeld dubbelglas. Houd daarom met het plaatsen van triple glas rekening met de sponning waarin het glas geplaatst wordt. Deze moet bij triple glas een stuk dieper zijn. Vooral bij woningrenovaties is het van belang goed na te gaan of de sponning dit extra gewicht kan dragen. Dit is voornamelijk van belang bij de draaiende delen. Triple glas is in de meeste gevallen goed toepasbaar in nieuwbouw woningen. Voor een optimale isolatie is het aan te raden om naast het plaatsen van triple glas ook isolerende kozijnen en een dubbele kierdichting te hebben. Daarmee ben je voorzien van de beste isolatie en een grote besparing op lange termijn! De U-waarde van dit triple glas is in een nieuw kozijn 0,6.

Waarom triple glas HR+++?

 • Energiebesparend
 • Zeer hoge isolatiewaarde
 • Goede geluidsisolatie

Stel je product samen

Klik op het gele informatie icoontje naast de titels voor meer informatie.

Geef hier de maat van je glas op (aantal mm) i
Let op: Hoe groter het oppervlak, hoe dikker het glas moet zijn.
Min. afmetingen: 150 mm x 150 mm
Max. afmetingen: 4500 mm x 2500 mm
Welk type glas wil je bestellen?
Wissen
Spouwbreedte
Heeft u een afwijkend model?
Extra hoogtemaat(H1) opgeven
Extra breedtemaat(B1) opgeven
Ventilatierooster? i
Kies hieronder een ventilatierooster
Selecteer een kleur ventilatierooster
Beglazingsrubber
Let op: Indien je een rooster bestelt berekenen wij de afmeting voor je, deze hoef je dus niet aan te passen.
Roeden of wienersprossen? i
 • Stelblokjes v.a. 2,71

  Stelblokjes

  Beschrijving Stelblokjes nodig voor je glasproject? Bij ons kun je stelblokjes in verschillende diktes en afmetingen makkelijk samenstellen. De blokjes zijn van kunststof gemaakt, en worden […]

 • Luchtkitpistool T16UX 167,28

  luchtkitpistool T 16 UX

  Beschrijving De T 16 UX is een open luchtkitpistool van Zwaluw wat geschikt is voor kitkokers tot 310ml. Het open model zorgt ervoor dat je eenvoudig […]

 • 75,21

  Handkitpistool H 45

  Hout – zwart PVC

 • 57,83

  Glasdrager 3-naps aluminium WH-9803

  Krachtige zuignappen

Wij komen het glas persoonlijk bezorgen

Het glas gevonden dat je zocht? Dan komen onze medewerkers het persoonlijk bij je afleveren. Daarvoor hebben wij onze eigen bezorgservice. Wij maken geen gebruik van koeriersdiensten. Het glas gaat dus niet onnodig naar verschillende locaties voordat het bij jou terecht komt. Dat scheelt niet alleen tijd, de kans op schade of breuken is hierdoor ook vele malen kleiner. Het gehele proces verloopt sneller en efficiënter. Dat betekent dat jij kunt rekenen op een goede en betrouwbare service.

Onze medewerkers komen graag langs, maar het hoeft natuurlijk niet. Je mag je bestelling ook afhalen op een van onze locaties in Nederland. Welke optie je ook kiest, je kunt snel aan de slag met het vervangen of plaatsen van glas. Of het nou bij een klant, bij je thuis of op kantoor is. Elke glaszetter, schilder, bouwer of handige klusser kan direct aan het werk.