Terras schuifwand 3 sporen - JouwGlas.nl
 • Eigen glasleverings service
 • Eenvoudig en snel bestellen
 • Op maat en helemaal naar wens

Terras schuifwand 3 sporen

Beschrijving
Wil je jouw overkapping ook afwerken met een prachtige glazen schuifwand? Dan is dat mogelijk met de glazen schuifwanden van JOUWglas.nl. Vluchten de buren door de kou en de tocht al naar binnen, heb jij nog even paar uur om heerlijk buiten te blijven. Want na een lange dag hard werken is het heerlijk om even tot rust te komen in je eigen tuin. Met de glazen schuifwanden voorkom je dat je door de kou, tocht over regen naar binnen wordt gesleurd. De schuifwanden zorgen voor sfeer, minder tocht en aangename temperatuur om langer buiten te blijven zitten.

Op onze site bestel je eenvoudig je glazen schuifwand. In deze constructie gaan we uit van de hoeveelheid sporen waarin de glazen panelen komen te schuiven. De keuze is er van 3 tot en met 6 sporen. Bij ieder type spoor passen een bepaalde hoeveelheid glazen panelen. Op deze manier selecteer jij je eigen perfecte glazen schuifwand. We komen hem bij je thuis bezorgen met een compleet pakket. Hiermee zet jij eenvoudig de glazen schuifwand zelf in elkaar!

 

 

Waarom glazen schuifwanden in jouw overkapping

 • Sfeervolle glazen schuifwanden
 • Beperking van tocht en kou
 • Extra veilig glas
 • Eenvoudig zelf te monteren
Wissen
Geef de inbouwafmetingen door (mm) i
Afmetingen glazen schuifwanden Neem contact op voor meer informatie over het inmeten van jouw schuifwand.
Breedte paneel
Hoogte paneel
Kies hieronder je kleur
Extra onderdelen

Tochtborstel (+ € 18.18 p.s.) i
Middensluiter (+ € 33.06 p.s.) i
Aflsuit U-profiel (+ € 61.98 p.s.)
Soort handgreep i
Aantal handgrepen (+ € 20.66 p.s.) i
Meenemers (+ € 24.79 p.s.) i
Glasprofiel (+ € 28.93 p.s.) i
Zijkapjes (+ € 4.13 p.s.) i
Losse wielen (+ € 14.46 p.s.) i
Extra los paneel (+ € 247.93 p.s.) i
Slotsysteem compleet (+ € 495.87 p.s.) i
Losse boven-onderrail i
Aantal losse boven-onderrails
Prijs berekenen
 • Stelblokjes v.a. 2,71

  Stelblokjes

  Beschrijving Stelblokjes nodig voor je glasproject? Bij ons kun je stelblokjes in verschillende diktes en afmetingen makkelijk samenstellen. De blokjes zijn van kunststof gemaakt, en worden […]

 • Luchtkitpistool T16UX 321,23

  luchtkitpistool T 16 UX

  Beschrijving De T 16 UX is een open luchtkitpistool van Zwaluw wat geschikt is voor kitkokers tot 310ml. Het open model zorgt ervoor dat je eenvoudig […]

 • Glasdrager-3-naps-aluminium-WH-9803 94,03

  Glasdrager 3-naps aluminium WH-9803

  Krachtige zuignappen

Wij komen het glas persoonlijk bezorgen

Het glas gevonden dat je zocht? Dan komen onze medewerkers het persoonlijk bij je afleveren. Daarvoor hebben wij onze eigen bezorgservice. Wij maken geen gebruik van koeriersdiensten. Het glas gaat dus niet onnodig naar verschillende locaties voordat het bij jou terecht komt. Dat scheelt niet alleen tijd, de kans op schade of breuken is hierdoor ook vele malen kleiner. Het gehele proces verloopt sneller en efficiënter. Dat betekent dat jij kunt rekenen op een goede en betrouwbare service.

Onze medewerkers komen graag langs, maar het hoeft natuurlijk niet. Je mag je bestelling ook afhalen op een van onze locaties in Nederland. Welke optie je ook kiest, je kunt snel aan de slag met het vervangen of plaatsen van glas. Of het nou bij een klant, bij je thuis of op kantoor is. Elke glaszetter, schilder, bouwer of handige klusser kan direct aan het werk.