Tafelblad - JouwGlas.nl
 • Vanaf €125,- gratis bezorgd
 • Eigen glasleverings service
 • Eenvoudig en snel bestellen
 • Op maat en helemaal naar wens

Tafelblad

Stel je product samen

Klik op het gele informatie icoontje naast de titels voor meer informatie.

Geef hier de maat van je glas op (aantal mm) i
Let op: Hoe groter het glasblad, hoe dikker het glas moet zijn.
Tafelblad dikte
Tafelblad type
Wissen
Heeft u een afwijkend model? i

Vul in het bovenstaande veld de diameter van het glas in.

Let op: Het is wel vereist als nog een breedte en hoogte maat op te geven voor het glas.

Afgeronde hoeken? i

Advies nodig?
Voor het bestellen van een glazen tafelblad moet je rekening houden met een aantal factoren. Bestel je een glasplaat voor een tafel waarbij het glas volledig ondersteunt is? Dan heb je een dikte nodig van tenminste 4mm of 6mm. Plaats siliconendopjes tussen het onderstel en de glasplaat om de weerstand van het glas te verbeteren.

Wil je een glasplaat plaatsen op een frame of alleen poten? Kies dan voor minstens 8 mm of 10 mm voor maten tot 2m2. Vanaf 2m2 tot 4m2 adviseren wij een glasdikte van 12mm . Hoe groter het oppervlak, des te dikker het glas. Bij JOUWglas.nl verkopen we gehard glas tot een dikte van 12mm. Bij tafelbladen van meer dan 4m2 heb je dikker glas nodig, neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij JOUWglas.nl kun je ook gekleurde tafelbladen bestellen. Selecteer bij het type “gehard extra helder kleur” met de gewenste dikte. Maak vervolgens een keuze uit de negen kleuren die wij aanbieden.

Het verschil tussen extra helder en standaard gehard glas
Bij JOUWglas.nl kun je uit drie types glas kiezen. Weet je niet zeker welk type je nodig hebt? We leggen het je graag uit. Ons standaard gehard glas heeft een hoger ijzeroxidegehalte, hierdoor heeft het glas als het ware een natuurlijke groene waas. Standaard gehard glas is om die reden iets voordeliger. Als je dit liever niet hebt kun je kiezen voor extra helder gehard glas, dit type glas is speciaal behandeld waardoor het ijzeroxidegehalte juist laag is. Hierdoor is het glas extra transparant en heeft het geen groene waas. Als je graag een gekleurd tafelblad wilt, dan kies je de extra helder met kleur, vervolgens komt er dan een keuze menu met de mogelijke kleurtinten in beeld.

Keurmerk veiligheidsglas
Wist je dat veiligheidsglas, waaronder gehard glas altijd wordt voorzien van een keurmerk stempel? Dit wordt standaard toegepast in de fabriek, zodat je kan aantonen dat het glas voldoet aan de veiligheidsnormen. Nadat de stempel is geplaatst kan hij niet meer verwijdert worden, als je de stempel niet wilt kun je dit aangeven bij ons.

 • Stelblokjes v.a. 2,71

  Stelblokjes

  Beschrijving Stelblokjes nodig voor je glasproject? Bij ons kun je stelblokjes in verschillende diktes en afmetingen makkelijk samenstellen. De blokjes zijn van kunststof gemaakt, en worden […]

 • Luchtkitpistool T16UX 167,28

  luchtkitpistool T 16 UX

  Beschrijving De T 16 UX is een open luchtkitpistool van Zwaluw wat geschikt is voor kitkokers tot 310ml. Het open model zorgt ervoor dat je eenvoudig […]

 • Handkitpistool-H-45 75,21

  Handkitpistool H 45

  Hout – zwart PVC

 • Glasdrager-3-naps-aluminium-WH-9803 57,83

  Glasdrager 3-naps aluminium WH-9803

  Krachtige zuignappen

Wij komen het glas persoonlijk bezorgen

Het glas gevonden dat je zocht? Dan komen onze medewerkers het persoonlijk bij je afleveren. Daarvoor hebben wij onze eigen bezorgservice. Wij maken geen gebruik van koeriersdiensten. Het glas gaat dus niet onnodig naar verschillende locaties voordat het bij jou terecht komt. Dat scheelt niet alleen tijd, de kans op schade of breuken is hierdoor ook vele malen kleiner. Het gehele proces verloopt sneller en efficiënter. Dat betekent dat jij kunt rekenen op een goede en betrouwbare service.

Onze medewerkers komen graag langs, maar het hoeft natuurlijk niet. Je mag je bestelling ook afhalen op een van onze locaties in Nederland. Welke optie je ook kiest, je kunt snel aan de slag met het vervangen of plaatsen van glas. Of het nou bij een klant, bij je thuis of op kantoor is. Elke glaszetter, schilder, bouwer of handige klusser kan direct aan het werk.