Tafelblad kopen? | Stel zelf samen bij Jouwglas.nl
 • Eigen glasleverings service
 • Eenvoudig en snel bestellen
 • Op maat en helemaal naar wens

Tafelblad

Bij JOUWglas.nl kun je eenvoudig en snel een glazen tafelblad op maat samenstellen. Er is bij ons veel mogelijk. Zo bieden wij glazen tafelbladen in verschillende kleuren en kun je ook een afwijkend model kiezen voor bijvoorbeeld een ronde tafel. Scroll naar beneden voor advies over de glasdikte die je nodig hebt. Je geeft eenvoudig aan ons door welk type glas je wenst en wat de afmetingen zijn van jouw tafelblad. Onze tafelbladen worden gemaakt van gehard glas, dit is veiligheidsglas dat op bepaalde wijze is behandeld. Dankzij de behandeling is het vijf keer zo sterk als normaal glas, hierdoor is het ook beter bestand tegen hitte. Als het glas dan toch breekt valt het uiteen in kleine korreltjes, hierdoor wordt de kans op lichamelijk letsel kleiner. De randen van het tafelblad zijn standaard rondom pp geslepen om scherpe randen te voorkomen.

 • Leverbaar in 9 kleurtinten
 • Glasdikte tot wel 12mm
 • Tijdloos mooi
 • Eenvoudig reinigen

Stel je product samen

Klik op het gele informatie icoontje naast de titels voor meer informatie.

Geef hier de maat van je glas op (aantal mm) instructievideo!">i
Let op: Hoe groter het glasblad, hoe dikker het glas moet zijn.
Tafelblad dikte
Tafelblad type
Wissen
Heeft u een afwijkend model? i

Vul in het bovenstaande veld de diameter van het glas in.

Let op: Het is wel vereist als nog een breedte en hoogte maat op te geven voor het glas.

Afgeronde hoeken? i
Prijs berekenen

 

Veelgestelde vragen over tafelbladen

Welke glasdikte heb ik nodig voor mijn glazen tafelblad?

Bestel je een glasplaat voor een tafel waarbij het glas volledig ondersteunt is? Dan heb je een dikte nodig van tenminste 4mm of 6mm. Wil je een glasplaat plaatsen op een frame of alleen poten? Kies dan voor minstens 8 mm of 10 mm voor maten tot 2m2. Vanaf 2m2 tot 4m2 adviseren wij een glasdikte van 12mm . Hoe groter het oppervlak, des te dikker het glas. Bij JOUWglas.nl verkopen we gehard glas tot een dikte van 12mm. Bij tafelbladen van meer dan 4m2 heb je dikker glas nodig, neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom heb ik gehard glas nodig bij een tafelblad?

Gehard glas is op een speciale manier behandeld. Hierdoor is het 5 keer zo sterk als normaal glas en heeft het een hogere weerstand tegen extreme temperatuurverschillen. Dit glas is een stuk veiliger om te gebruiken bij glazen tafelbladen dan standaard enkel glas omdat het minder snel breekt. Als het glas toch breekt valt het in korrels uit elkaar, dit voorkomt ernstige letselschade.

Glazen tafelblad kopen?

JOUWglas verkoopt drie soorten glazen tafelbladen met glasdikte van 4mm tot 12mm. Je kan standaard gehard glas gebruiken, dit heeft een lichtgroene waas maar is het voordeligst. Liever geen groene waas? Kies dan voor gehard/extra helder. Je kan ook een tafelblad bestellen met kleur, JOUWglas heeft 12 verschillende kleuren waar je uit kan kiezen.

 • Stelblokjes v.a. 2,71

  Stelblokjes

  Beschrijving Stelblokjes nodig voor je glasproject? Bij ons kun je stelblokjes in verschillende diktes en afmetingen makkelijk samenstellen. De blokjes zijn van kunststof gemaakt, en worden […]

 • Luchtkitpistool T16UX 321,23

  luchtkitpistool T 16 UX

  Beschrijving De T 16 UX is een open luchtkitpistool van Zwaluw wat geschikt is voor kitkokers tot 310ml. Het open model zorgt ervoor dat je eenvoudig […]

 • Glasdrager-3-naps-aluminium-WH-9803 94,03

  Glasdrager 3-naps aluminium WH-9803

  Krachtige zuignappen

Wij komen het glas persoonlijk bezorgen

Het glas gevonden dat je zocht? Dan komen onze medewerkers het persoonlijk bij je afleveren. Daarvoor hebben wij onze eigen bezorgservice. Wij maken geen gebruik van koeriersdiensten. Het glas gaat dus niet onnodig naar verschillende locaties voordat het bij jou terecht komt. Dat scheelt niet alleen tijd, de kans op schade of breuken is hierdoor ook vele malen kleiner. Het gehele proces verloopt sneller en efficiënter. Dat betekent dat jij kunt rekenen op een goede en betrouwbare service.

Onze medewerkers komen graag langs, maar het hoeft natuurlijk niet. Je mag je bestelling ook afhalen op een van onze locaties in Nederland. Welke optie je ook kiest, je kunt snel aan de slag met het vervangen of plaatsen van glas. Of het nou bij een klant, bij je thuis of op kantoor is. Elke glaszetter, schilder, bouwer of handige klusser kan direct aan het werk.