Stelblokjes kopen? Kunststof stelbokjes voor glas
 • Eigen glasleverings service
 • Eenvoudig en snel bestellen
 • Op maat en helemaal naar wens

Stelblokjes

 • Hoog draagvermogen
 • CFK vrij 
 • Compatibel met de randafdichtingsstoffen van isolerende ruiten. 
 • Bestand tegen veroudering
 • Temperatuurbestendig

Kunststof stelblokjes voor glas

Zoek je kunststof stelblokjes voor glas? Die bestel je gemakkelijk bij Jouwglas.nl. Selecteer je kunststof stelblokjes in de gewenste afmetingen een plaats jouw bestelling. Wij zorgen er voor dat jouw stelblokjes snel geleverd worden.

Beschrijving

Stelblokjes nodig voor je glasproject? Bij ons kun je stelblokjes in verschillende diktes en afmetingen makkelijk samenstellen. De blokjes zijn van kunststof gemaakt, en worden toegepast op standaard beglazing. Deze verpakking is voorzien van 10 stelblokjes.

Stelblokjes worden geplaatst om aanraking tussen de sponning en het glas te voorkomen. Daarbij zorgen stelblokjes ervoor dat het glas op de juiste plaats blijft zitten. De stelblokjes die wij leveren hebben een rasteruitvoering. Met de verschillende kleuren kan je makkelijk de diktes van de stelblokjes onderscheiden. Deze stelblokjes hebben dankzij het versterkte kamsysteem een hoog draagvermogen.

 

Product specificaties

Dikte in mm

2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm

Afmeting

80 x 20 mm, 80 x 22 mm, 80 x 24 mm, 80 x 26 mm, 80 x 28 mm, 80 x 30 mm

Inhoud

10 stuks

Selecteer je variatie
Wissen

Jouw
overzicht

Basisprijs v.a. 2,71
 • Stelblokjes v.a. 2,71

  Stelblokjes

  Beschrijving Stelblokjes nodig voor je glasproject? Bij ons kun je stelblokjes in verschillende diktes en afmetingen makkelijk samenstellen. De blokjes zijn van kunststof gemaakt, en worden […]

 • Luchtkitpistool T16UX 321,23

  luchtkitpistool T 16 UX

  Beschrijving De T 16 UX is een open luchtkitpistool van Zwaluw wat geschikt is voor kitkokers tot 310ml. Het open model zorgt ervoor dat je eenvoudig […]

 • Glasdrager-3-naps-aluminium-WH-9803 94,03

  Glasdrager 3-naps aluminium WH-9803

  Krachtige zuignappen

Wij komen het glas persoonlijk bezorgen

Het glas gevonden dat je zocht? Dan komen onze medewerkers het persoonlijk bij je afleveren. Daarvoor hebben wij onze eigen bezorgservice. Wij maken geen gebruik van koeriersdiensten. Het glas gaat dus niet onnodig naar verschillende locaties voordat het bij jou terecht komt. Dat scheelt niet alleen tijd, de kans op schade of breuken is hierdoor ook vele malen kleiner. Het gehele proces verloopt sneller en efficiënter. Dat betekent dat jij kunt rekenen op een goede en betrouwbare service.

Onze medewerkers komen graag langs, maar het hoeft natuurlijk niet. Je mag je bestelling ook afhalen op een van onze locaties in Nederland. Welke optie je ook kiest, je kunt snel aan de slag met het vervangen of plaatsen van glas. Of het nou bij een klant, bij je thuis of op kantoor is. Elke glaszetter, schilder, bouwer of handige klusser kan direct aan het werk.