Spiegels kopen? | Stel zelf samen bij Jouwglas.nl
 • Eigen glasleverings service
 • Eenvoudig en snel bestellen
 • Op maat en helemaal naar wens

Spiegels

Spiegels kopen

Ben je opzoek naar een op maat gemaakte spiegel? Bij JOUWglas.nl kun je makkelijk spiegels op maat laten maken. Spiegels worden gebruikt als decoratie, zorgen voor meer licht in de ruimte en worden toegepast voor functionele doeleinden.

Bij ons kun je spiegels bestellen in twee verschillende diktes met drie verschillende kleuren; blank, grijs en brons. Vul de maten van jouw spiegel in, geef aan of je een afwijkend model wil, kies voor facet geslepen en/of afgeronde hoeken en bestel jouw spiegel bij ons.

Waarom spiegels?

 • Meer licht
 • Decoratief
 • Functioneel

Stel je product samen

Klik op het gele informatie icoontje naast de titels voor meer informatie.

Geef hier de maat van je glas op (aantal mm) instructievideo!">i
Let op: Hoe groter het oppervlak, hoe dikker het glas moet zijn.
Welk type glas wil je bestellen? i
Wissen
Heeft u een afwijkend model? i

Vul in het bovenstaande veld de diameter van het glas in.

Let op: Het is wel vereist als nog een breedte en hoogte maat op te geven voor het glas.

Facet geslepen? i
Afgeronde hoeken? i
Prijs berekenen

Veelgestelde vragen over spiegels

Welke glasdikte moet ik hebben voor mijn spiegel?

Spiegels zijn verkrijgbaar in twee diktes, 4mm en 6mm. Voor kleine spiegels tot 1,5m2 kun je gerust 4mm kiezen. Wil je een grotere spiegel? Kies dan voor 6mm, dit is een stuk steviger en verkleind de kans op schade tijdens transport.

Waarom wel of geen afgeronde hoeken bij een spiegel?

Kies voor afgeronde hoeken als je van plan bent om de spiegel zonder frame op te hangen. Spiegels zonder afgeronde hoeken zijn namelijk scherp omdat de hoek niet poly is afgeslepen. Heb je een mooi frame voor je op maat gemaakte spiegel? Dan zijn afgeronde hoeken niet nodig.

Hoe monteer ik een spiegel?

Zelf een spiegel monteren is eenvoudig. De twee meest gangbare manieren zijn boren en ophangen met behulp van pluggen en schroefjes. De tweede manier is door spiegellijm en dubbelzijdig tape te gebruiken. Het is altijd aan te raden om een waterpas te gebruiken, zodat je zeker weet dat de spiegel recht hangt.

 • Stelblokjes v.a. 2,71

  Stelblokjes

  Beschrijving Stelblokjes nodig voor je glasproject? Bij ons kun je stelblokjes in verschillende diktes en afmetingen makkelijk samenstellen. De blokjes zijn van kunststof gemaakt, en worden […]

 • Luchtkitpistool T16UX 321,23

  luchtkitpistool T 16 UX

  Beschrijving De T 16 UX is een open luchtkitpistool van Zwaluw wat geschikt is voor kitkokers tot 310ml. Het open model zorgt ervoor dat je eenvoudig […]

 • Glasdrager-3-naps-aluminium-WH-9803 94,03

  Glasdrager 3-naps aluminium WH-9803

  Krachtige zuignappen

Wij komen het glas persoonlijk bezorgen

Het glas gevonden dat je zocht? Dan komen onze medewerkers het persoonlijk bij je afleveren. Daarvoor hebben wij onze eigen bezorgservice. Wij maken geen gebruik van koeriersdiensten. Het glas gaat dus niet onnodig naar verschillende locaties voordat het bij jou terecht komt. Dat scheelt niet alleen tijd, de kans op schade of breuken is hierdoor ook vele malen kleiner. Het gehele proces verloopt sneller en efficiënter. Dat betekent dat jij kunt rekenen op een goede en betrouwbare service.

Onze medewerkers komen graag langs, maar het hoeft natuurlijk niet. Je mag je bestelling ook afhalen op een van onze locaties in Nederland. Welke optie je ook kiest, je kunt snel aan de slag met het vervangen of plaatsen van glas. Of het nou bij een klant, bij je thuis of op kantoor is. Elke glaszetter, schilder, bouwer of handige klusser kan direct aan het werk.