Glazen schuifwanden overkapping of terras kopen?
 • Levering door eigen bezorgservice
 • Eenvoudig en snel glas kopen
 • Glas bestellen op maat

Schuifwanden

Wil je jouw overkapping ook afwerken met prachtige glazen schuifwanden? Dan is dat mogelijk met de glazen schuifwanden van JOUWglas.nl. Vluchten de buren door de kou en de tocht al naar binnen, heb jij nog even paar uur om heerlijk buiten te blijven. Want na een lange dag hard werken is het heerlijk om even tot rust te komen in je eigen tuin. Met de glazen schuifwanden voorkom je dat je door de kou, tocht over regen naar binnen wordt gesleurd. De schuifwanden zorgen voor sfeer, minder tocht en aangename temperatuur om langer buiten te blijven zitten.

Glazen schuifwanden kopen

Op onze site bestel je eenvoudig je glazen schuifwand. In deze constructie gaan we uit van de hoeveelheid sporen waarin de glazen panelen komen te schuiven. De keuze is er van 3 tot en met 6 sporen. Bij ieder type spoor passen een bepaalde hoeveelheid glazen panelen. Op deze manier selecteer jij je eigen perfecte glazen schuifwand. We komen hem bij je thuis bezorgen met een compleet pakket. Hiermee zet jij eenvoudig de glazen schuifwanden zelf in elkaar!

 • v.a. 578,38

  Terras schuifwand 3 sporen

  Beschrijving Wil je jouw overkapping ook afwerken met een prachtige glazen schuifwand? Dan is dat mogelijk met de glazen schuifwanden van JOUWglas.nl. Vluchten de buren door […]

  2940mm breed

 • v.a. 1.260,82

  Terras schuifwand 4 sporen

  Beschrijving: Gelieve nog teksten plaatsen over de schuifwanden

  2940mm breed

 • v.a. 1.969,88

  Terras schuifwand 5 sporen

  Beschrijving: Gelieve nog teksten plaatsen over de schuifwanden

  2940mm breed

 • v.a. 2.205,83

  Terras schuifwand 6 sporen

  Beschrijving: Gelieve nog teksten plaatsen over de schuifwanden

  2940mm breed

Glazen schuifwanden

Op JOUWglas.nl vind je de perfecte glazen schuifwanden voor je overkapping. Deze schuifwanden zorgen ervoor dat de warmte langer binnen de ruimte blijft. Daarnaast kun je nog steeds genieten van de tuin door het heldere glas. Op onze site bestel je eenvoudig je glazen schuifwand. We gaan uit van de hoeveelheid sporen waarin de glazen panelen komen te schuiven. De keuze is van 3 tot en met 6 sporen. Bij ieder type spoor past een bepaalde hoeveelheid glazen panelen. Op deze manier selecteer jij je eigen perfecte glazen schuifwand voor je terras of overkapping.

Glazen schuifwanden overkapping samenstellen

Bij het berekenen van de prijs heb je de mogelijkheid om allerlei opties toe te voegen voor jouw ideale glazen schuifwand. Wil je bijvoorbeeld dat er geen tocht tussen de panelen doorkomt? Dan heb je de mogelijkheid om een tochtborstel erbij te bestellen. Wil je handgrepen op meerdere panelen of een compleet slotsysteem? Je kan jouw eigen glazen schuifwand helemaal zelf samenstellen.

Schuifwanden overkapping kopen

Schuifwanden kopen doe je op JOUWglas.nl. Dat gaat eenvoudig en snel. In onze webshop kun je schuifwanden bestellen en zelf samenstellen. Bepaal de afmeting en selecteer de benodigdheden. We kunnen het glas leveren, maar je mag het ook afhalen.