Retourneren - JouwGlas.nl
  • Levering door eigen bezorgservice
  • Eenvoudig en snel glas kopen
  • Glas bestellen op maat

Wil je een bestelling retourneren? Hieronder lees je wat de mogelijkheden zijn per type product.

Beglazing en ventilatieroosters

Glas en ventilatieroosters kun je helaas niet retourneren. Het is daarom belangrijk om je bestelling goed te controleren. Omdat het glas op maat gemaakt is, kunnen wij dit niet meer verkopen. Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. Na een succesvolle betaling is de verkoop definitief.

Glasbenodigdheden

Gaat het om niet op maat gemaakte producten, zoals beglazingsmaterialen, dan kan je de bestelling annuleren. Dit kun je doen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden. Je hebt daarna 14 dagen om de niet op maat gemaakte producten te retourneren. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terug op je rekening. Enkel de kosten voor retour van jouw werkplaats of huis naar JOUWglas.nl zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan JOUWglas.nl geretourneerd worden.

Kosten retourzending

Wanneer wij een verkeerd product hebben geleverd of het product is beschadigd en voldoet niet aan de kwaliteitsnormen, dan zijn de kosten van de retourzending voor JOUWglas.nl. Maak je gebruik van het herroepingsrecht, dan zijn de kosten voor retour van jouw adres naar JOUWglas.nl voor eigen rekening. Wanneer JOUWglas.nl het transport dient te regelen voor een retourruit, bedragen de kosten € 42,50. Dit bedrag dient voorafgaand aan de retourzending te worden overgemaakt voordat de retourzending wordt ingepland. Indien het retourneerverzoek van de ruit akkoord is, dan wordt het eventueel betaalde bedrag voor transport teruggestort. De termijn van terugstorten is afhankelijk per betaalmethode