Kitband voor glas in Velux dakraam - JouwGlas.nl
 • Eigen glasleverings service
 • Eenvoudig en snel bestellen
 • Op maat en helemaal naar wens

Kitband voor glas in Velux dakraam

Waarom kitband voor glas in Velux dakraam?

– Goed geschikt voor gebruik met glas in Velux dakramen
– 5 milimeter diameter
– Kitband op basis van butyl
– Rond
– Grijs
– Verouderings-, weer- en UV-bestendig
– Voor dampdichte afdichting van raamgewrichten aan de kamerzijde
– Voor luchtdichtheid in glazen in kassenbouw en glazen structuren, profielen, dakruiten, ventilatie en sanitair

Beschrijving

Wil je opnieuw glas zetten in een Velux dakraam? Dan komt deze kitband daar goed bij van pas. Deze kitband is met de hand te plaatsen waardoor een kitpistool niet van toepassing. De kitband is op basis van butyl waardoor het dampdichte afdichting heeft. We raden aan om de kitband aan beide zijdes van het glas te plaatsen. Er gaat 9 strekkende meter op 1 rol.

Jouw
overzicht

Basisprijs 12,49
BTW €2,17
Totaalprijs 12,49(incl. btw)
 • Stelblokjes v.a. 2,71

  Stelblokjes

  Beschrijving Stelblokjes nodig voor je glasproject? Bij ons kun je stelblokjes in verschillende diktes en afmetingen makkelijk samenstellen. De blokjes zijn van kunststof gemaakt, en worden […]

 • Luchtkitpistool T16UX 321,23

  luchtkitpistool T 16 UX

  Beschrijving De T 16 UX is een open luchtkitpistool van Zwaluw wat geschikt is voor kitkokers tot 310ml. Het open model zorgt ervoor dat je eenvoudig […]

 • Glasdrager-3-naps-aluminium-WH-9803 94,03

  Glasdrager 3-naps aluminium WH-9803

  Krachtige zuignappen

Wij komen het glas persoonlijk bezorgen

Het glas gevonden dat je zocht? Dan komen onze medewerkers het persoonlijk bij je afleveren. Daarvoor hebben wij onze eigen bezorgservice. Wij maken geen gebruik van koeriersdiensten. Het glas gaat dus niet onnodig naar verschillende locaties voordat het bij jou terecht komt. Dat scheelt niet alleen tijd, de kans op schade of breuken is hierdoor ook vele malen kleiner. Het gehele proces verloopt sneller en efficiënter. Dat betekent dat jij kunt rekenen op een goede en betrouwbare service.

Onze medewerkers komen graag langs, maar het hoeft natuurlijk niet. Je mag je bestelling ook afhalen op een van onze locaties in Nederland. Welke optie je ook kiest, je kunt snel aan de slag met het vervangen of plaatsen van glas. Of het nou bij een klant, bij je thuis of op kantoor is. Elke glaszetter, schilder, bouwer of handige klusser kan direct aan het werk.