HR++ Glas - JouwGlas.nl
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Eigen glasleverings service
 • Eenvoudig en snel bestellen
 • Op maat en helemaal naar wens

HR++ Glas

Beschrijving
Dit HR ++ glas heeft net zoals dubbelglas een isolerende werking. Het verschil tussen HR++ glas en standaard dubbel glas is dat bij HR++ glas de tussenruimte, die ontstaat door twee glasplaten, wordt gevuld door edelgas. Daarnaast is één zijde van het HR++ glas gecoat voor een extra isolerende werking.

Dit HR++ glas bestaat uit 2 glasplaten en wordt aan de rand van het glas door middel van een afstandshouder uit elkaar gehouden en afgesloten met een speciale kit zodat het glas aan de randen goed gesloten is. De U-waarde van dit HR++ glas is 1,1.

Waarom HR++ Isolatieglas?

 • Hoog rendement
 • Beperkt warmteverlies
 • Extra isolerende werking

Stel je product samen

Klik op het gele informatie icoontje naast de titels voor meer informatie.

Welk type glas wil je bestellen? i
Wissen
Spouwbreedte i
Geef hier de maat van je glas op (aantal mm) i
Let op: Hoe groter de ruit, hoe dikker het glas moet zijn.
Min. afmetingen: 350 mm x 200 mm
Max. afmetingen: 4500 mm x 2500 mm
Heeft u een afwijkend model? i
Extra hoogtemaat(H1) opgeven
Extra breedtemaat(B1) opgeven
Ventilatierooster? i
Kies hieronder een ventilatierooster
Kleur ventilatierooster
Let op: Indien je een rooster bestelt berekenen wij de afmeting voor je, deze hoef je dus niet aan te passen.
Roeden of wienersprossen? i
 • v.a. 2,71

  Stelblokjes

  Beschrijving Stelblokjes nodig voor je glasproject? Bij ons kun je stelblokjes in verschillende diktes en afmetingen makkelijk samenstellen. De blokjes zijn van kunststof gemaakt, en worden […]

 • 167,28

  luchtkitpistool T 16 UX

  Beschrijving De T 16 UX is een open luchtkitpistool van Zwaluw wat geschikt is voor kitkokers tot 310ml. Het open model zorgt ervoor dat je eenvoudig […]

 • 75,21

  Handkitpistool H 45

  Hout – zwart PVC

 • 57,83

  Glasdrager 3-naps aluminium WH-9803

  Krachtige zuignappen

Zelf glas inmeten zo doe je dat!

In deze video zie je hoe je glas kan inmeten. De juiste meetmethode is altijd de breedte keer de hoogte. Haal deze niet door elkaar als u gaat bestellen op onze website. Het gedeelte waar het glas wordt in geplaatst is de sponning. We laten u zien hoe u het beste de sponning maat kan opmeten. Glas inmeten doen we altijd in millimeters.


Wij komen het glas persoonlijk bezorgen

Het glas gevonden dat je zocht? Dan komen onze medewerkers het persoonlijk bij je afleveren. Daarvoor hebben wij onze eigen bezorgservice. Wij maken geen gebruik van koeriersdiensten. Het glas gaat dus niet onnodig naar verschillende locaties voordat het bij jou terecht komt. Dat scheelt niet alleen tijd, de kans op schade of breuken is hierdoor ook vele malen kleiner. Het gehele proces verloopt sneller en efficiënter. Dat betekent dat jij kunt rekenen op een goede en betrouwbare service.

Onze medewerkers komen graag langs, maar het hoeft natuurlijk niet. Je mag je bestelling ook afhalen op een van onze locaties in Nederland. Welke optie je ook kiest, je kunt snel aan de slag met het vervangen of plaatsen van glas. Of het nou bij een klant, bij je thuis of op kantoor is. Elke glaszetter, schilder, bouwer of handige klusser kan direct aan het werk.