Figuurglas HR++ kopen? | Sterk figuurglas met motief
 • Eigen glasleverings service
 • Eenvoudig en snel bestellen
 • Op maat en helemaal naar wens

Figuurglas HR++

Figuurglas HR++

Dit Figuurglas HR++ is uitermate geschikt als je op zoek bent naar glas met een hoge isolatiewaarde met een decoratieve uitstraling. Eén zijde van het figuurglas HR++ is voorzien van een reliëf waardoor het wel licht door laat maar doorkijk niet mogelijk is.

Figuurglas voordeur

Dit glas is goed geschikt als scheiding tussen buiten en binnen bij bijvoorbeeld voordeuren, schuurdeuren, winkelpanden, kantoren en restaurants. Dit figuurglas HR++ is voorzien van een coating. De U-waarde van dit glas is circa 1,1, wat een zeer hoge isolatiewaarde is.

Figuurglas kopen

Ben je op zoek naar figuurglas? Dan ben je bij Jouwglas aan het juiste adres. Stel zelf jouw HR++ figuurglas samen of kies voor Figuurglas enkel. Wij zien jouw order graag tegemoet en gaan er direct mee aan de slag.

Waarom figuurglas HR++?

 • Hoge isolatiewaarde
 • Decoratieve uitstraling
 • Doorschijnend, maar niet doorzichtig

Stel je product samen

Klik op het gele informatie icoontje naast de titels voor meer informatie.

Geef hier de maat van je glas op (aantal mm) i Geef de glasmaat altijd door in millimeters. Hoe weet je nou de glasmaat? Dat zie je in onze instructievideo!
Let op: Hoe groter het oppervlak, hoe dikker het glas moet zijn.
Min. afmetingen: 150 mm x 150 mm
Max. afmetingen: 4500 mm x 2500 mm
Welk type glas wil je bestellen?
Wissen
Spouwbreedte
Heeft u een afwijkend model?
Geef de extra hoogtemaat(H1) op in aantal mm
Geef de extra breedtemaat(B1) op in aantal mm
Ventilatierooster? i
Kies hieronder een ventilatierooster
Selecteer een kleur ventilatierooster
Beglazingsrubber
Let op: Indien je een rooster bestelt berekenen wij de afmeting voor je, deze hoef je dus niet aan te passen.
Roeden of wienersprossen? i
Prijs berekenen

Veelgestelde vragen over figuurglas HR++

Wat is figuurglas HR++?

Figuurglas HR++ wordt aangeboden als hoogwaardig isolatieglas waarbij privacy op een decoratieve manier wordt gerealiseerd. Het figuurglas is gemaakt van blank of gekleurd glas dat aan het einde van de glasoven tussen twee walsen is doorgegaan waardoor een patroon is ontstaan zoals ribbels, bobbels of een ander motief. Figuurglas HR++ is voorzien van een coating. De U-waarde van HR++ figuurglas is 1,1 of 1,2 dit wordt als uitstekend ervaren.

Wanneer gebruik je figuurglas HR++?

Figuurglas HR++ is hoogwaardig isolatieglas, je plaatst dit op plekken waar privacy en isolatie een directe behoefte is. Veel mensen plaatsen dit bijvoorbeeld in de voor -of achterdeur van hun woning. Maar je kan het ook gebruiken voor sanitaire ruimtes. Het voordeel van figuurglas HR++ is dat het wel licht doorlaat maar dat personen er niet doorheen kunnen kijken. Aan de hand van onze foto’s kun je de mate van doorzichtigheid goed beoordelen.

Hoe lees ik de glascode van figuurglas HR++?

Je leest de glascode altijd van buiten naar binnen.
# = dit is de HR coating op het glas.
- = dit staat voor de gekozen spouwbreedte (deze moet je apart selecteren in het bestelproces).
33.1 of 44.2 = dit is een aanduiding dat het om een gelaagde glasplaat gaat.
5 - #4 betekend: de buitenste glasplaat + de spouwbreedte + binnenste glasplaat (inclusief warmte coating).

 • Stelblokjes v.a. 2,71

  Stelblokjes

  Beschrijving Stelblokjes nodig voor je glasproject? Bij ons kun je stelblokjes in verschillende diktes en afmetingen makkelijk samenstellen. De blokjes zijn van kunststof gemaakt, en worden […]

 • Luchtkitpistool T16UX 321,23

  luchtkitpistool T 16 UX

  Beschrijving De T 16 UX is een open luchtkitpistool van Zwaluw wat geschikt is voor kitkokers tot 310ml. Het open model zorgt ervoor dat je eenvoudig […]

 • Glasdrager-3-naps-aluminium-WH-9803 94,03

  Glasdrager 3-naps aluminium WH-9803

  Krachtige zuignappen

Wij komen het glas persoonlijk bezorgen

Het glas gevonden dat je zocht? Dan komen onze medewerkers het persoonlijk bij je afleveren. Daarvoor hebben wij onze eigen bezorgservice. Wij maken geen gebruik van koeriersdiensten. Het glas gaat dus niet onnodig naar verschillende locaties voordat het bij jou terecht komt. Dat scheelt niet alleen tijd, de kans op schade of breuken is hierdoor ook vele malen kleiner. Het gehele proces verloopt sneller en efficiënter. Dat betekent dat jij kunt rekenen op een goede en betrouwbare service.

Onze medewerkers komen graag langs, maar het hoeft natuurlijk niet. Je mag je bestelling ook afhalen op een van onze locaties in Nederland. Welke optie je ook kiest, je kunt snel aan de slag met het vervangen of plaatsen van glas. Of het nou bij een klant, bij je thuis of op kantoor is. Elke glaszetter, schilder, bouwer of handige klusser kan direct aan het werk.