Draadglas - JouwGlas.nl
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Eigen glasleverings service
 • Eenvoudig en snel bestellen
 • Op maat en helemaal naar wens

Draadglas

Beschrijving
Enkel draadglas is isolatieglas dat bestaat uit twee glasbladen met een afstandshouder er tussen. Bij draadglas zijn metalen draden als een rasterwerk verwerkt in het glas. Draadglas heeft daardoor het voordeel dat bij een eventuele breuk van het glas de glasscherven bijeen worden gehouden.

Het draadwerk biedt daarnaast extra stevigheid wat inbraken vertraagt. Enkel draadglas wordt hierdoor veelal toegepast als buitenbeglazing in bijvoorbeeld kozijnen van schuurdeuren. Normaal enkeldraadglas is niet doorzichtig. Bij JOUWglas.nl heb je de keuze uit 3 soorten draadglas:

Glad draadglas: standaard draadglas

Gefigureerd draadglas: dit is draadglas met een reliëf in het glas waardoor de doorkijk beperkt wordt.

Spiegel draadglas: dit draadglas is dubbelzijdig gepolijst en daardoor extra transparant.

Waarom draadglas?

 • Inbraakvertragend
 • Veilig
 • Decoratief

Stel je product samen

Klik op het gele informatie icoontje naast de titels voor meer informatie.

Welk type glas wil je bestellen? i
Wissen
Geef hier de maat van je glas op (aantal mm) i
Let op: Hoe groter de ruit, hoe dikker het glas moet zijn.
Heeft u een afwijkend model? i

Vul in het bovenstaande veld de diameter van het glas in.

Let op: Het is wel vereist als nog een breedte en hoogte maat op te geven voor het glas.

Facet geslepen? i
Afgeronde hoeken? i
 • v.a. 2,71

  Stelblokjes

  Beschrijving Stelblokjes nodig voor je glasproject? Bij ons kun je stelblokjes in verschillende diktes en afmetingen makkelijk samenstellen. De blokjes zijn van kunststof gemaakt, en worden […]

 • 167,28

  luchtkitpistool T 16 UX

  Beschrijving De T 16 UX is een open luchtkitpistool van Zwaluw wat geschikt is voor kitkokers tot 310ml. Het open model zorgt ervoor dat je eenvoudig […]

 • 75,21

  Handkitpistool H 45

  Hout – zwart PVC

 • 57,83

  Glasdrager 3-naps aluminium WH-9803

  Krachtige zuignappen

Zelf glas inmeten zo doe je dat!

In deze video zie je hoe je glas kan inmeten. De juiste meetmethode is altijd de breedte keer de hoogte. Haal deze niet door elkaar als u gaat bestellen op onze website. Het gedeelte waar het glas wordt in geplaatst is de sponning. We laten u zien hoe u het beste de sponning maat kan opmeten. Glas inmeten doen we dat altijd in millimeters.


Wij komen het glas persoonlijk bezorgen

Het glas gevonden dat je zocht? Dan komen onze medewerkers het persoonlijk bij je afleveren. Daarvoor hebben wij onze eigen bezorgservice. Wij maken geen gebruik van koeriersdiensten. Het glas gaat dus niet onnodig naar verschillende locaties voordat het bij jou terecht komt. Dat scheelt niet alleen tijd, de kans op schade of breuken is hierdoor ook vele malen kleiner. Het gehele proces verloopt sneller en efficiënter. Dat betekent dat jij kunt rekenen op een goede en betrouwbare service.

Onze medewerkers komen graag langs, maar het hoeft natuurlijk niet. Je mag je bestelling ook afhalen op een van onze locaties in Nederland. Welke optie je ook kiest, je kunt snel aan de slag met het vervangen of plaatsen van glas. Of het nou bij een klant, bij je thuis of op kantoor is. Elke glaszetter, schilder, bouwer of handige klusser kan direct aan het werk.